Dragostea – cum să o dobândim, cum să o păstrăm

Dragostea – cum să o dobândim, cum să o păstrăm
PRP: 30,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,00 lei
Diferență: 3,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-136-945-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 288
Format: 13 x 20
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Dragostea – cum să o dobândim, cum să o păstrăm

Autor: Semenik, Dmitry

Nu-ți poți întemeia cu adevărat o familie dacă nu ştii să iubeşti. De aceea, cartea noastră nu este numai de­spre dragoste şi familie, ci atinge temele binelui şi răului, depresiei, egoismului, relaţiilor cu părinţii, libertăţii, fericirii, succesului.
Dragostea este de trebuință omului mai mult decât orice – mai mult decât banii, decât gloria, decât plăcerile. Totodată, dragostea este aceea care lipseşte cel mai mult din lumea contemporană. De aceea şi suferă oamenii. La început, din pricina lipsei de dragoste se îmbolnăvesc părinții; pe urmă, copilul, neiubit îndeajuns, pleacă în lume cu deficitul său de dragoste, încercând să compenseze prin tot felul de mijloace ceea ce n-a primit, însă nu-i iese nimic, şi întemeiază o nouă familie cu probleme, sortind suferinţei generaţia următoare de copii...
Cartea de faţă vă va ajuta să întrerupeţi această ştafetă a nefericirii. Citirea ei nu vă va face automat oameni iubitori şi iubiţi, dar, dacă veţi merge mai departe, deficitul de dragoste poate lua sfârşit pentru voi şi veţi putea întemeia o familie împlinită, făcându-i mult mai fericiţi pe viitorii voştri copii.
Dmitry Semenik

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0212 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.