Dragostea, gene egoiste, chimie sau romantism

Dragostea, gene egoiste, chimie sau romantism
thumbthumb
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 352

DESCRIERE

Dragostea, gene egoiste, chimie sau romantism - Richard David Precht


…ce este dragostea? 

…cum poate fi explicat ceva atât de intim, de misterios, de minunat?


Autorul nu își propune să ne dezvăluie vreun mare adevăr filosofic, nici să ne ofere sfaturi practice. Nu ne învață cum să avem orgasm sau cum să scăpăm de gelozie.

Nu ne spune că femeile gândesc cu o altă parte a creierului decât bărbații, nici nu ne arată cum să ne salvăm relația.

În schimb, ne ajută să înțelegem comportamentul sexual și social, dar și mecanismele din spatele unor reacții pe care le considerăm normale și firești.

În căutarea răspunsului la întrebarea Ce este dragostea?, Richard David Precht explorează discipline dintre cele mai diverse: biologia, psihologia, sociologia, filosofia, chiar și chimia.

De la fiecare vom afla câte ceva despre dragoste: cât de egoiste sunt genele noastre și cât de mult ne influențează; ce este tipic comportamentului sexual feminin și celui masculin; cât de mare este aportul culturii la capacitatea noastră de a ne înțelege pe noi înșine și de a înțelege lumea, ca femeie sau ca bărbat; ce se întâmplă, de fapt, în creierul nostru când iubim; care este diferența dintre dragoste și sex; de ce a devenit atât de importantă pentru noi dragostea romantică.

În final, aflăm că dragostea nu are explicație. Ea nu poate fi decât trăită!

Limba: romana

Nr. pagini: 352

Dimensiuni: 14X21

An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.1063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.