Drept procesual civil: teste grilă şi speţe pentru examene

Drept procesual civil: teste grilă şi speţe pentru examene
thumbthumb
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 216
Categoria: Carti Diverse

DESCRIERE

Testele grilă, din ce în ce mai utilizate în sistemul învăţământului juridic, reprezintă nu doar o formă facilă de examinare, ci şi o modalitate sigură de însuşire a cunoştinţelor juridice, bazată pe gândirea logică.

Pe de altă parte, rezolvarea corectă a unei speţe constituie un scop şi, totodată, o garanţie a însuşirii cunoştinţelor, putând fi considerată ca o punte de trecere de la teorie către realitatea practicii judiciare, acolo unde studentul începe să devină jurist.


Structurat pe două părţi – o primă parte cu 524 de teste grilă, iar a doua cu 31 de speţe inspirate din hotărâri judecătoreşti reale –, întregul material este conceput astfel încât să acopere în integralitate materia dreptului procesual civil. Lucrarea este adresată în primul rând celor care se pregătesc pentru susţinerea unui examen (fie de licenţă, fie de admitere sau definitivat în magistratură şi avocatură), dar poate reprezenta şi un instrument util pentru o mai bună înţelegere a procedurii civile, în general.

Pentru aceasta a doua editie autorii Gabriel Boroi si Gabriela Raducan au revazut intregul material prin prisma modificarilor aduse de Legea nr. 202/2010 privind accelerarea solutionarii proceselor si au mai adaugat in plus 157 de grile, respectiv 24 de spete noi.

Limba:romana

Nr.pagini:216

Dimensiuni:

An aparitie:2011

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0423 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.