Dupa ce ne-am intalnit

Dupa ce ne-am intalnit
thumb
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-400-636-3
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 640
Format: 13X20
Categoria: Carti dragoste

DESCRIERE

…aş vrea să pot spune că peisajul familiar din centrul oraşului Washington mă liniştea, în timp ce mergeam cu maşina, sau că mă cuprindea vreun simţ al aventurii, cu fiecare indiciu care ne arăta că ne apropiem din ce în ce mai mult de Washington Central.

Dar eu eram în vârtejul planificării şi obsesiei. Nu mai ţin minte exact nici despre ce vorbea Noah, dar ştiu că încerca să mă calmeze şi că era foarte emoţionat pentru mine.

— Am ajuns! chiţăie mama în timp ce trecem pe sub o poartă de piatră şi intrăm în campus.

Arată la fel de bine în realitate ca în broşuri şi pe site şi sunt impresionată de clădirile elegante de piatră. Sute de oameni împânzesc locul, părinţi îmbrăţişându-şi şi sărutându-şi copiii la despărţire, grupuri de boboci îmbrăcaţi din cap până-n picioare în haine WCU şi câţiva întârziaţi, rătăciţi şi confuzi.

Dimensiunea campusului mă intimidează, dar sper ca în câteva săptămâni să mă simt ca acasă.

Mama insistă ca, împreună cu Noah, să mă însoţească la secretariatul de înscriere al bobocilor. Ea reuşeşte să-şi păstreze un zâmbet pe chip timp de trei ore întregi, iar Noah ascultă cu atenţie, aşa cum fac şi eu.

— Mi-ar plăcea să-ţi văd camera înainte să plecăm. Trebuie să mă asigur că totul este în regulă, spune mama când ceremonia de deschidere se termină.

Ochii ei scrutează vechea clădire, plini de dezaprobare. Are darul de a găsi răul în orice. Noah zâmbeşte, înseninând atmosfera, şi mama se destinde.

— Nu-mi vine să cred că ai început facultatea! Singura mea fiică, studentă, locuind de una singură. Pur şi simplu nu pot să cred, se vaită ea, bâzâind uşor, atentă, totuşi, să nu-şi întindă machiajul.

Noah este în spatele nostru, cărându-mi bagajele în timp ce înaintăm pe coridor.

— Camera mea este la B22... acum suntem în aripa C, le spun.

Din fericire, văd un B mare pictat pe un zid.

— Pe aici, indic eu când mama o ia în direcţia opusă.

Mă simt recunoscătoare că mi-am adus doar câteva haine, o...

Limba: romana
Nr. pagini: 640
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2019

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0539 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13