Elemente de limbă latină și de cultură romanică. Clasa a VII-a, Editura Art Klett

Elemente de limbă latină și de cultură romanică. Clasa a VII-a, Editura Art Klett
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786068964812
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Format: 29 x 21 cm
Categoria: Manuale Scolare

DESCRIERE

Elemente de limbă latină și de cultură romanică – manual pentru clasa a VII-a

Alexandru Dudău, Simona Georgescu, Theodor Georgescu

Elemente de limba latină și de cultură romanică. Clasa a VII-a

Acest manual școlar este realizat în conformitate cu Programa şcolară aprobată prin Ordinul Ministrului educației nr. 3393/28.02.2017.

Manualul este structurat în trei unități a câte patru lecții.

Fiecare lecție este concepută astfel încât să asigure flexibilitate procesului de predare – învățare – evaluare.  Întregul demers didactic este conceput astfel încât să stârnească curiozitatea elevilor și să le trezească dorința de a explora mai departe căile pe care le deschide manualul. Varianta digitală completează, prin aprofundare, informațiile oferite de-a lungul lecțiilor, iar profesorul poate prelua din această secțiune informații și activități de învățare pentru a le trata la clasă în locul celor propuse în formatul tipărit, acolo unde consideră necesar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0533 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13