Elemente de psihologie ortodoxă - Larisa Șehovțova; Iuri Zenko

Elemente de psihologie ortodoxă - Larisa Șehovțova; Iuri Zenko
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 13 x 20 cm
Categoria: Carti Ortodoxism

DESCRIERE

Elemente de psihologie ortodoxă

Larisa Șehovțova; Iuri Zenko

 
Ediția a doua

învăţătura creştină despre puterile sufletului • despre stările psihice •
despre atenţie și memorie • despre imaginaţie şi fantezie • despre virtuţi

Fundamentala carte a cunoscuților psihologi ortodocşi din Sankt-Petersburg – specialiști cu vastă experiență profesională și totodată profund atașați de experiența creștinismului ortodox – se impune prin coerenţa, precizia şi deplinătatea expunerii, comparând şi îmbinând acolo unde este cazul, într-o manieră caracteristică, acumulările ştiinţei psihologice şi multimilenara experienţă, încuviinţată şi însuflată de Dumnezeu, a asceticii ortodoxe.
Atât pentru specialiştii care doresc să-şi pună cunoştinţele şi talentul în slujba vindecării şi mântuirii sufletelor, cât şi pentru toţi cei ce vor să obţină o perspectivă cât mai completă asupra problemelor sufleteşti, perspectivă care să întrunească tot ce este mai bun din tradiţie şi din modernitate, cartea de faţă reprezintă o lucrare de referinţă în domeniul de tot mai mare interes al psihologiei şi psihoterapiei ortodoxe.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.