English G 2000 - Manual de engleza pentru clasa a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)

English G 2000 - Manual de engleza pentru clasa a VI-a (anul II de studiu, limba a doua)
thumbthumb
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 160
Categoria: Clasa a 6 a

DESCRIERE

English G 2000

Manual de engleza pentru clasa a VI-a anul ii de studiu, limba a doua

 
Manualul este aprobat prin Ordinul nr. 4184 din 04.08.1999, în urma ultimei licitaţii organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata de MEC. Modern, captivant, bazat pe cele mai noi teorii ale invatarii limbilor moderne (in care originalitatea materialului lingvistic, vizual si cultural joaca un rol de prim rang), stimuland invatarea eficienta si motivata a limbii engleze, manualul incurajeaza gandirea creativa si dezvoltarea imaginatiei.

Metoda participativa folosita – plasand elevul in centrul activitatilor propuse si pornind de la premisa ca acesta isi afla mai usor calea catre asimilarea limbii engleze atunci cand este angajat intr-o finalizare paralela (desen, album, proiect, poster etc.) – conduce la independenta si autocontrol in invatarea limbii, la dezvoltarea treptata a capacitatilor de receptare si de exprimare orala si scrisa. STRUCTURA MANUALULUI:

-Un numar de 8 UNITS (capitole ale manualului), LANGUAGE SUMMARY (sinteza a structurilor gramaticale cuprinse in manual, explicate in limba romana), DICTIONARY (lista alfabetica a cuvintelor studiate, cu traducerea lor in limba romana);,

-Fiecare UNIT cuprinde 5 parti: Lead in (lectia introductiva), A-Section (parte centrala, predarea vocabularului pe arii tematice), Practice (transferul si fixarea cunostintelor de limba dobandite), Text (o povestire interesanta sau amuzanta, punct culminant al UNIT-ului), Topic.

Limba: romana
Nr.pagini: 160
Dimensiuni:
An aparitie: 2006

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0383 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.