Eu sunt Dante - Cătălin Al Haj Ali

Eu sunt Dante - Cătălin Al Haj Ali
Preț: 80,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-0-38174-0
Anul publicării: 2023
Pagini: 400
Format: 14,5X20,5

DESCRIERE

Eu sunt Dante

Cătălin Al Haj Ali

 

 

Cuvintele de foc se așază într-o lucrare în care menține spiritul viu al unui călător rătăcit printre capitole, dar regăsit apoi pe parcurs. O intenție zboară în
aer, luând forma unei hărți care flutură asemenea unei frunze în necunoscut. Intenția aduce viață, iar viața oferă oportunitatea de a oferi nemurirea prin simpla ei prezență.

Această carte reprezintă nemurirea unei simple intenții răsuflate prin prisma inimii. În ea regăsim atât inocența unui copil ce calcă pe primele trepte ale vieții sale, cât și ultimele trepte ale unui bătrân înțelept.

Această carte este simbolul viu al unui suflet călător, un îndemn către trezire și cunoaștere. Amprenta sufletului meu se află aici, împreună cu istoria și emoțiile acumulate, cu toate bucuriile și tristețile mele.

Îndemnul inimii mele este de a-ți găsi curajul să trăiești cu adevărat din toată ființa ta și să transmiți mai departe emoția.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0233 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.