Evaluarea Nationala 2022 la finalul clasei a II-a. 30 de teste dupa modelul M. E. C. pentru probele de scris, citit si matematica

Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734734443
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 104
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

Evaluarea Nationala 2022 la finalul clasei a II-a. 30 de teste dupa modelul M. E. C. pentru probele de scris, citit si matematica

, , , , , ,

La editura Paralela 45 a aparut in anul 2020 culegerea de teste de evaluare nationala clasa a 2 a 2021, o carte valoroasa care ii ajuta pe elevii clasei a II-a sa parcurga teste conform metodologiei de evaluare.  Autorii sunt cadre didactice cu experienta, iar lucrarea este prezentata intr-o forma grafica atractiva pentru cei mici. Este importanta apropierea copiilor de invatatura, iar acest examen de evaluare nu este menit sa ii intimideze ci trebuie privit ca o ocazie de verificare profunda si atenta a notiunilor invatate, la limba romana si matematica.

 

Avizat M. E. C., acest manual auxiliar este util invatatorilor, dar si parintilor care vor sa verifice nivelul de cunostiinte al elevilor. Proba de evaluare nationala 2021 clasa 2 este primul examen din viata de scolar, iar rezultatele cat mai bune vor incuraja elevul sa progreseze. Tototdata, aceste teste evaluare clasa 2 2021 pot dezvalui anumite lacune, probleme de intelegere, care pot fi rezolvate prin aprofundarea cunostiintelor la scris, citit si matematica.

 

Conceputa ca un instrument de studiu practic, aceasta carte cu teste evaluare nationala 2021 clasa 2 este indragita de copiii din clasa a II-a, fiind redactata pe intelesul lor. O apropiere de atmosfera de examen este absolut necesara, pentru ca micutii sa inteleaga importanta evaluarii notiunilor invatate. 

 

Cartea cu teste de evaluare nationala clasa 2 2021 are ca scop o mai buna intelegere a teoriei, exersarea notiunilor invatate si estimarea nivelului de cunostiinte. Matematica si limba romana sunt materii de examen pe care elevii le vor regasi pe tot parcursul lor scolar, nu doar la evaluarea nationala la finalul clasei a 2 a, dar si la examenul de Capacitate sau Bacalaureat. De aceea este importanta o pregatire temeinica, folosind materiale didactice bine redactate, scrise in mod clar, concis si corect. Cartea de teste are ca scop nu doar verificarea cunostiintelor dar si insusirea materiei in mod placut, asimilarea mai usoara a metodelor de rezolvare, o abordare mai serioasa a primului examen din viata de scolar.

 

Materia predata in primii doi ani de scoala are ca scop dezvoltarea abilitatilor de comunicare, deprinderea capacitatii de citire si scriere, iar matematica ajuta la formarea unei gandiri logice, a spiritului de observatie, a memoriei si puterii de analiza.

 

Familiarizarea elevului cu stilul testelor de evaluare nationala la finalul clasei a 2 ajuta enorm la promovarea cu succes a testelor.

 

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de clasa a 2-a in vederea sustinerii cu succes a probei de evaluare a competentelor generale si specifice la finalul anului scolar. Proba consta in administrarea a trei teste vizand evaluarea competentelor de receptare a mesajelor citite, evaluarea competentelor de producere a mesajelor scrise si evaluarea competentelor de matematica. Testele propuse respecta intru totul standardele metodologice elaborate de Ministerul Educatiei Nationale.

 

Aceasta evaluare are deja o traditie de cativa ani in invatamantul romanesc. Ea nu reprezinta un examen sau un concurs, ci are un caracter formativ, de diagnoza si prognoza, cadrul didactic urmarind de fapt optimizarea, reglarea si ameliorarea procesului de predare-invatare. Rezultatele obtinute la aceasta evaluare ofera profesorului posibilitatea de a elabora planuri individualizate de invatare, iar parintilor, un reper al progresului scolar al propriilor copii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0637 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.