Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. Competența mea de lectură

Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. Competența mea de lectură
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068948492
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 285
Format: 17X24
Categoria: Carti Scolare

DESCRIERE

Evaluarea națională la finalul clasei a VI-a. Competența mea de lectură

Mihaela Georgescu, Amelia Istrate, Elena Jebelean, Rodica Alexandra Pogana, Iuliana Stanga, Stanca Szekely Rofan

 
 

Scopul Evaluării Naționale care se realizează la clasa a VI-a, pentru aria curriculară Limbă și comunicare, este evaluarea competenței de lectură pe care o au elevii la acest nivel, adică evaluarea felului cum înțeleg, utilizează și reflectează asupra textelor scrise.

Volumul de față propune în acest sens 30 de teste de antrenament, construite pe marginea unor texte la prima vedere, în limba română și în limbile engleză și franceză, cu itemi variați, care verifică înțelegerea și interpretarea mesajelor scrise, atât a celor literare, cât și a celor nonliterare.

Și pentru că în condiții de examen testele nu sunt evaluate prin note, volumul oferă, ca element de noutate față de lucrările cu profil similar, repere clare de evaluare, echivalând codul asociat fiecărui item cu un punctaj ușor de înțeles, pentru a facilita aprecierea performanțelor obținute de elevi

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0234 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.