Exerciţii yoga pentru copii - 30 de posturi ludice de la A la Z

Exerciţii yoga pentru copii - 30 de posturi ludice de la A la Z
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-683-865-8
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Exerciţii yoga pentru copii - 30 de posturi ludice de la A la Z

Shobana R. Vinay

 
 
 
 În zilele noastre, ca rezultat al unei vieţi bogate în activităţi care le solicită în permanenţă mentalul şi fizicul, copiii sunt supuşi unor forme diverse de stres. Ei evoluează într-o lume modernă guvernată de rapiditate, competitivitate, media şi noi tehnologii. Prin yoga, copiii învaţă, într-un mod ludic, să se concentreze, să se destindă, să îşi relaxeze tensiunile mentale şi fizice, şă-şi îmbunătăţească motricitatea şi simţul echilibrului.
    Pentru copiii care stau departe de un mediu natural, prin poziţiile inspirate de animale şi de natură, prin imitarea mişcărilor şi a sunetelor, yoga permite păstrarea contactului 
cu acesta. Trăiesc, astfel, oarecum, viaţa acestor animale în natură.
    În această colecţie de imagini, posturile yoga sunt clasate în ordine alfabetică pentru a-i ajuta pe copii să le memoreze şi să şi le însuşească. Învăţarea yoga sub forma unor jocuri este un mijloc de îmbinare a activităţii ludice cu disciplina şi de sensibilizare a celor mici. Jetoanele sunt şi ele un suport ludic, fiind uşor de folosit pentru a prezenta setul de posturi, susţinute fiind şi de regulile jocului (vezi mai departe, partea „Jocurile").

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Carti Pentru Copii - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0571 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13