Experienta noilor inceputuri

Experienta noilor inceputuri
thumb
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 287

DESCRIERE

Experienta noilor inceputuri - John F. Demartini

…lucrarea de fata prezinta cititorului o metoda inedita de a depasi obstacole psihice, mentale si chiar fizice in contextul social contemporan.

Pornind de la propria experienta de viata, la care adauga studiile specializate, dr. Demartini a construit un sistem propriu de comportament care poate asigura sanatatea psihica si fizica...

Fragmente din carte:

Geniul

Geniu: Aptitudini intelectuale sau creative excepţionale. Spirit protector al unei persoane sau al unui loc. Persoană sau spirit cu influenţă puternică.
Dicţionarul Oxford

Când eram foarte tânăr, am avut norocul să cunosc un dascăl deosebit, care avea un simţământ de siguranţă extrem de puternic. Siguranţa lui era atât de profundă, încât a văzut posibilităţile pi care le aveam, eu şi toţi ceilalţi din preajma lui.

El a văzut geniul din noi. Siguranţa lui a fost atât de influentă, încât toate întrebările şi îndoielile mele au fost suprimate şi, pentru o perioadă nedefinită, m-am văzut aşa cum mă vedea el. El m-a ajutat să-mi conştientizez viziunea lăuntrică, şi pentru asta îi rămân veşnic recunoscător.

Simt de părere că fiecare dintre noi are o parte muritoare şi o parte nemuritoare, o parte care ne este guvernată de lumea exte rioară şi o parte care este evocată de universul nostru interior.

Numai în măsura în care ne vom supune mai degrabă vocii şi viziunii interioare decât celei exterioare, vom putea să deşteptăm geniul şi inspiraţia nemuritoare.

Cuvântul geniu este derivat dintr-o rădăcină latinească, a cărei semnificaţie este „spirit păzitor , şi aceasta este întocmai definiţia marilor învăţători şi gânditori nemuritori: creativi, spirite protectoare, care fac să strălucească lucrurile pe care ceilalţi le văd complet întunecate.

Sufletul nostru este spiritul protector suprem, iar geniul este cel care îşi ascultă sufletul şi i se supune.

Starea care dă naştere geniului absolut este cea care admite existenţa infinitului şi a nemuririi. Marile capodopere ale artei, muzicii, literaturii şi matematicii ne ating sufletele graţie inspiraţiei.

Noi vibrăm odată cu infinitul; şi putem să vedem, să simţim sau să auzim universul, în mod holist. Ştim că suntem o parte mică, dar completă a unui întreg nemărginit.

Ce-aţi spune dacă aţi şti că tot ceea ce trăiţi vă aduce mai aproape de conştientizarea propriei infinităţi, acea porţiune holografică din univers care sălăşluieşte în fiecare dintre noi?

Dar dacă fiecare bătaie de inimă, fiecare puls celular, fiecare muşchi şi tendon din corpul dumneavoastră, fiecare microfilament din celulele dumneavoastră ar face tot ce le-ar sta în putinţă ca să vă atragă atenţia asupra acestei posibilităţi?

Ce s-ar întâmpla dacă v-aţi stăvili şirul gândurilor şi nu aţi mai respinge această posibilitate, ci i-aţi permite pur şi simplu să strălucească? Vă daţi seama de ce aţi fi în stare?

Muzica îngerilor

Sunt sigur că aţi cunoscut persoane remarcabile şi v-aţi întrebat în sinea dumneavoastră: Cum au reuşit? Cum a fost posibil să obţină asemenea rezultate?

Imi aduc aminte că mă aflam în cabina de machiaj a unei emisiuni de televiziune din Dallas şi lângă mine stătea o fetiţă încântătoare. în timp ce ne pregăteam să apărem în faţa camerelor, am intrat în vorbă cu ea.

„O să apari şi tu în emisiune?”

„Da”, mi-a răspuns ea cu o voce subţirică, abia şoptită.

„Şi ce-o să faci?”

„Am să cânt la vioară.”

„O, e minunat”, i-am spus eu, dar tot ce vedeam era o fetiţă oarecare. Nu aveam încredere în potenţialul geniului ei, şi în mintea mea îmi spuneam: O să încerce să cânte la vioară la televizor. Ce drăguţ.

Am urmărit-o pe monitorul din cabina de machiaj în timp ce intra pe platoul de filmare şi, până când am ajuns eu în culise, ea stătea deja pe scaunul invitaţilor şi aştepta să fie intervievată.

Prezentatorii i-au vorbit pe tonul cu care ne adresăm de obicei unui...
 

Limba: romana
Nr. pagini: 287
Dimensiuni: 13X20
An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

23,80 lei
PRP: 28,00 lei
Created in 0.0189 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.