Extraterestrul din lumea duală

Extraterestrul din lumea duală
Preț: 57,75 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9010-25-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336
Format: 13 x 20 cm

DESCRIERE

Extraterestrul din lumea duală

Emil Strainu

 

La granița dintre realitate și irealitate se petrec în fiecare clipă evenimente stranii. Cartea Extraterestrul din lumea duală, de Emil Străinu, încearcă să le surprindă pe câteva dintre ele. Sunt întâmplări adevărate, trăite de autor sau de apropiați ai săi care au avut curajul să i le destăinuiască. Multe dintre ele nu pot fi explicate prin gândirea logică, rațională, ci numai prin credința în universul nevăzut, ce există deopotrivă cu cel văzut, într-o lume duală cu care fiecare dintre noi ajungem să intrăm în contact la un moment dat. Așa cum spune autorul, „După experiența de-o viață, am ajuns să cred că toţi trăim întâmplări stranii sau inexplicabile, dar foarte puţini avem curajul să le istorisim și celorlalţi.” 

Totodată, în cartea Extraterestrul din lumea duală, pe lângă talentul de povestitor, autorul își exersează și talentul de scriitor de ficțiune, în două povestiri science-fiction pe care sigur le veți savura.

Cartea Extraterestrul din lumea duală, de Emil Străinu, este volumul 4 din colecția The Alien Hunter Group.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0295 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13