Favorita

Favorita
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

Favorita 

Yasushi Inoue

 
... au trecut prin faţa mai multor pavilioane. În interior toate erau întunecate, şi toate, fără excepţie, aveau în faţă terase largi, pavate cu dale.
 
Aceste terase de piatră nu aveau nici un spaţiu între ele şi dădeau o senzaţie de răceală. Păreau nişte locuri pentru plimbare, construite special în cel mai îndepărtat colţ al Palatului, pentru a nu fi zărite din exterior.
 
Yang Yuhuan s-a oprit în faţa unui pavilion. A făcut asta în mod firesc, pentru că însoţitoarele din faţa ei se opriseră toate în acelaşi timp.
 
Puţin mai în faţă, galeria făcea un cot, şi de acolo a apărut deodată un grup format din câteva persoane. În frunte erau două doamne de companie şi în urma lor veneau câţiva bărbaţi.
 
Yang Yuhuan a remarcat că toate însoţitoarele ei s-au înclinat adânc. Pentru că nu ştia cine era persoana care se apropia însoţită, şi-a plecat doar uşor capul, cât să nu fie nepoliticoasă.
 
În momentul în care micul alai a trecut pe lângă al ei, Yang Yuhuan a zărit în mijlocul lui un bărbat în vârstă şi şi-a dat seama că era chiar împăratul.
 
I s-a părut că acesta a străpuns-o cu o privire ascuţită, dar ea l-a salutat tot cu o mişcare uşoară a capului. Apoi, împinsă de un imbold puternic, pe care nu-l putea controla, şi-a ridicat privirea către omul acesta care putea fi pentru ea un demon rău sau un zeu bun.
 
Îşi ridicase capul fără să-şi dea seama şi rămăsese aşa, observându-l...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0631 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.