Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete - Libor Maria Tothne

Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete - Libor Maria Tothne
Preț: 79,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 176
Categoria: Hobby

DESCRIERE

Fii brutar in lumea mare. Ocolul pamantului cu 72 de retete

Libor Maria Tothne

Eu de multă vreme am introdus în bucătăria mea minunatele pâini şi produsele tradiţionale şi gustoase din India, Italia, Franţa sau Germania. Mă captivează diferitele lipii, care abia se deosebesc din punctul de vedere al aluatului, dar datorită formei lor şi a mirodeniilor folosite sunt totuşi specifice.
 
Ca să nu vorbesc despre acele pâini minunate! Deşi multe dintre ele sunt puţin cunoscute la noi, ne putem împrieteni uşor cu ele. Eu de multe ori prepar pâine italiană cu polenta (mămăligă din făină de mălai), pâine normandă cu mere, pâine nemţească cu varză murată sau pâine turcească de ramadan.
 
Dar mă simt în largul meu şi în lumea produselor de panificaţie, deoarece pur şi simplu nu poţi rezista unor delicatese turceşti, spaniole, georgiene, ori scoţiene.

Aceste peregrinări mi-au dat ideea de a vă invita să mă însoţiţi într-o călătorie în lumea aluaturilor dospite. Dacă veţi fi alături de mine, gama de produse din brutăria dumneavoastră se va îmbogăţi cu 72 de reţete, care se regăsesc în cele 6 capitole din această carte.

Mă puteţi întreba pe bună dreptate, de ce am ales chiar aceste 72 de reţete. A fost o decizie grea, am adunat enorm de multe reţete pe care le-am testat prin foarte multe probe de coacere. Primii critici au fost cei din familia mea, soţul şi băieţii mei.
 
După aceea i-am implicat şi pe prietenii mei, chiar şi vecinii au devenit degustători. Au fost reţete pe care le-am tăiat instantaneu de pe listă, nu pentru că nu ar fi fost bune, ci pentru că am considerat că nu corespund gusturilor de acasă...
 
CUPRINS:
 
PREFAŢĂ 9
MAIAUA 10
PÂINI 12
LIPII 54
PRODUSE DE PANIFICAŢIE 84
PRODUSE DE PANIFICAŢIE UMPLUTE 114
COZONACI 136
GOGOŞI 156
INDEX 168

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0263 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13