Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7

DESCRIERE

Cum se interpreteaza legislatia fiscala, cum se determina si când se vireaza statului impozitele datorate, ce fel de declaratii trebuie completate si când trebuie acestea depuse la organele fiscale?

Detalii: Fiscalitate. De la lege la practica. Editia 7.

Pentru a raspunde acestor întrebari si pentru a face fiscalitatea cât mai accesibila tuturor categoriilor de persoane fizice sau juridice, dar si studentilor, au fost abordate mai întâi aspectele generale si calendarul obligatiilor fiscale, urmând ca apoi sa fie prezentate, într-o maniera în acelasi timp accesibila si completa, impozitele, taxele si contributiile reglementate de sistemul fiscal din România, precum si procedura de realizare a controlului fiscal.

Cartea are un pronuntat caracter practic, prezentând, pe lânga reglementarile fiscale legale, interpretari ale unor paragrafe legislative si exemple privind modul de calcul al impozitelor.

Limba:romana

Nr.pagini:280

Dimensiuni:

An aparitie:2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0724 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.