Fundamentele medicinei naturale - Partea II-a - Fitoterapia psihocauzala - VINDECAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI PRIN PLANTE

Fundamentele medicinei naturale - Partea II-a - Fitoterapia psihocauzala - VINDECAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI PRIN PLANTE
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-9466-50-9
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 398
Format: 16X24

DESCRIERE

Fundamentele medicinei naturale - Partea II-a - Fitoterapia psihocauzala

VINDECAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI PRIN PLANTE

Dr Dorin Dragos

 
 
 
Cartea propune o maniera noua de abordare a fitoterapiei, care se bazeaza pe efectele psihoemotionale ale plantelor medicinale si pe participarea activa, constienta a pacientului la procesul de vindecare. Eficacitatea unei plante in tratamentul unei anumite boli este determinata de corespondenta dintre efectele subtile ale plantei si cauza subtila a bolii.
    Din aceasta perspectiva, este prezentat tratamentul cu plante pentru bolile respiratorii superioare si inferioare, cardio-vasculare, digestive, hepatobiliare, urinare, genital feminine si masculine, reumatismale, endocrine, metabolice, hematologice, dermatologice, oculare, tumorale, autoimune.
    Sunt descrise plantele cele mai frecvent folosite pentru fiecare grupa de boli, subliniind concordanta stransa dintre efectele lor subtile si cauzalitatea psihoemotionala specifica (de aici denumirea metodei pe care o propunem: fitoterapia psihocauzala).
In ultima parte a fiecarui capitol este detaliata terapia specifica in functie de cele trei tipuri umorale fundamentale (de apa, de foc, de aer).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0357 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.