Gaseste puterea din tine. 7 pasi catre succesul personal - John Martin

Gaseste puterea din tine. 7 pasi catre succesul personal - John Martin
Preț: 49,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 160
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Gaseste puterea din tine. 7 pasi catre succesul personal

John Martin

Jim Stovall in adolescenta era un atlet plin de forţă şi avea in fata o cariera promitoare in fotbal. Pana cand a fost consult de un doctor si i s-a spus ca in final, va orbi total. Această veste a fost copleşitoare, dar Jim a continuat sa-şi imbunatateasca abilităţile de atlet; a participat la Olimpiada la proba de ridicare a greutăţii şi a jucat fotbal american in facultate cât timp a avut vederea suficient de buna. Apoi, intr-o dimineata, la varsta de 19 de ani, Jim a orbit complet. In cartea lui, Arta optimismului, Stovall descrie acea zi:

Am fugit in baie, am aprins lumina si m-am uitat acolo unde stiam ca este oglinda de deasupra chiuvetei, dar pur si simplu nu am vazut nimic acolo. Acel temut diagnostic devenise realitate. Am inceput să invåt så imi trăiesc viata ca persoană oarbă. Aveam 29 de ani, nu întâlnisem niciodată o persoană oarbă şi nu aveam nicio idee ce sa fac cu restul vieţii mele." (pag. 20)

O vreme, Jim sa luptat cu sentimentele lui. Nu voia să işi părăsească camera de 3 metri pe 4 şi ar fi putut påstra aceeaşi atitudine negativă pentru tot restul vieţii lui. Nimeni nu l-ar fi invinuit pentru asta.
 
Nu era cinstit si se afle in asemenea situatie, dar nu Jim alesese să se afle acolo. După ce o doamnă în vârstă de pe strada lui i-a dat o casetă pe care era înregistrat un discurs susținut de Dr. Denis Waitley, Jim Stovall a ascultat caseta şi a decis să aleagă o perspectivă pozitivă.

Până în prezent, Jim a scris patruzeci de cărţi şi sapte dintre ele au fost ecranizate. El scrie săptămânal un articol pentru publicația „Winner's Wisdom" și a fondat o reţea de televiziune (Narrative Television Network) care difuzează emisiuni TV...
 
... când viața merge bine pentru tine, este uşor să gândeşti pozitiv, să-ţi păstrezi optimismul şi să vorbeşti cu încredere. Când te confrunţi cu încercări, cu suferinţă, cu situaţii dificile care pot fi în afara controlului tău, atunci ajungi la o răscruce de drumuri - acolo trebuie să faci o alegere.
 
Când ai parte de multe aspecte negative într-o situație, poți alege cu uşurinţă să te concentrezi asupra lor și să te simți mânios sau trist, dar poți și să te concentrezi pe aspectele pozitive ale situaţiei - acesta este testul tău. Poți căuta să vezi partea bună şi să găsești o oportunitate indiferent cât de dificilă este o situație.

Pentru scopul acestui capitol, propun două căi de a ajun ge la o perspectivă pozitivă și optimism: Atitudine şi Acțiune. Acestea sunt esențiale pentru a răzbi prin multe dintre obstacolele pe care le vei întâlni în călătoria ta spre succesul personal. Să cercetăm cum ne putem adapta atitudinea pentru a crea energie pozitivă...
 
CUPRINS:
 
PREFATA

CAPITOLUL UNU:
EVALUEAZĂ-TI VIATA

Acceptă responsabilitatea personală
Ascultă-ți vocea interioară
Descoperă de ce faci ceea ce faci
Pregăteşte-te de acţiune
Stabileşte-ţi obiective zilnice
Urmează o singură cale la un moment dat

CAPITOLUL DOI:
CONŞTIINŢA DE SINE

Scrie pe hârtie
Înregistrează-ti gândurile
Discută sincer cu oamenii care te cunosc cel mai bine
Nu te mai gândi la trecut
Obiceiurile proaste
Ceva bun acum ori ceva mult mai bun mai târziu
Conştientizarea socială
Sincronicitatea şi starea de flux
Autenticitate şi ego
Imbrățișează paradoxurilor
Concentrează-te pe punctele tale forte
.............

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.