George si codul indescifrabil

George si codul indescifrabil
thumb
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 352
Format: 15X22

DESCRIERE

George si codul indescifrabil

Stephen Hawking, Lucy Hawking

 

 

 

Aşezat pe marginea planşeului şi bălăngănindu-şi picioarele, George ofta şi încerca să calculeze cam câte ore şi câte zile ar mai i până va ajunge suicient de mare ca să nu mai dea socoteală nimănui…
— Sal’tare!
Şirul gândurilor i se curmă când dădu cu ochii de o siluetă îmbrăcată în bermude bufante de camulaj, hanorac cu glugă şi o şapcă de baseball, care îşi începuse ascensiunea spre căsuţa din copac.
— Sal’tare! se înveseli George deodată.
Annie?
Annie era cea mai bună prietenă a lui – asta de când ea împreună cu mama şi tatăl ei se mutaseră în Foxbridge, cu vreo doi ani în urmă.
Locuia vizavi de George, dar nu erau amici doar din acesta motiv. Lui George pur şi simplu îi plăcea de ea: Annie, fiica unui om de ştiinţă, era haioasă, isteaţă, cool şi curajoasă. nimic nu o intimida: nu se dădea în lături de la nicio aventură, nicio teorie nu rămânea netestată şi nicio ipoteză nu era indubitabilă.
— Ce faci? îl întrebă.
— nimic, mormăi George. Aştept şi eu.
— Ce aştepţi?
— Să se întâmple ceva. Părea tare amărât.
— Şi eu, zise Annie. Crezi că Universul ne-a uitat, acum, că nu mai avem voie să mergem în aventuri spaţiale? George oftă.
— Crezi? că o să mai ajungem vreodată să zburăm în spaţiu?
............
... Annie era un chimist experimental în devenire. Folosea adesea bucătăria pe post de laborator personal, spre disperarea lui Susan, mama ei.
În locul cutiei cu suc de mere din frigider, mama găsea o formaţiune de proteine cristalizate.
— Ca să ştii şi tu, spuse George, Kit Kat-ul tău avea gust de degete de picioare de dinozaur…
— nu-i adevărat! îl întrerupse Annie. Ciocolata mea obţinută acasă a fost delicioasă. nu înţeleg ce insinuezi. Şi, dacă e s-o luăm aşa, ai mai degustat tu vreodată degete de dinozaur?
— de unghii de degete de picioare de dinozaur! îşi termină George ideea. Greţos de-a dreptul! Ca şi cum ar fi fost fosilizată un trilion de ani...

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0864 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.