Ghid contabil pentru asociatii si fundatii - Alexandra Lazar, Monica Julean

Ghid contabil pentru asociatii si fundatii - Alexandra Lazar, Monica Julean
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060350866
Anul publicării: 2022
Pagini: 272

DESCRIERE

Ghid contabil pentru asociatii si fundatii

Alexandra Lazar, Monica Julean

Persoanele juridice fara scop patrimonial functioneaza dupa un regim juridic specific, diferit de cel aplicabil altor categorii de entitati.

Prevederi legale aplicabile ONG-urilor sunt cuprinse in OG nr. 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii (al carei continut actualizat este inclus in carte) si in alte acte normative.

Autoarele, avand la baza o experienta profesionala reper in domeniu, au facut o sinteza a cadrului legal tocmai pentru a veni in sprijinul celor care trebuie sa il puna in aplicare, intr-o maniera usor de urmarit si de inteles, oferind un exemplu concret de intocmire a raportarii oficiale prin intermediul situatiilor financiare anuale aferente unei entitati pentru care exercitiul financiar coincide cu anul calendaristic.

Informatiile prezentate in ghid vor contribui si la intelegerea suplimentara a aspectelor referitoare la activitatea economica desfasurata de ONG-uri. Desi anumite prevederi legale se pot modifica in timp, principiile contabile de baza vor fi mereu aceleasi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0183 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.