Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a)

Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a)
Preț: 349,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-507-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: XIV
Pagini: 896
Format: 21X30
Categoria: Atlase

DESCRIERE

Grant. Atlas de anatomie (Ediția a XIV-a)

Anne Agur, Arthur F. Dalley

 
 
 

Cel mai riguros și mai detaliat obiect de studiu disponibil în domeniul anatomiei umane

Ediția proaspăt revizuită a atlasului GRANT conține referințe vizuale uimitoare și informații de o relevanță clinică incontestabilă.

De mai bine de 70 de ani, volumul de față traversează etape de continuă adaptare, pentru a satisface nevoile noilor generații de studenți, menținând în același timp tradiția de excelență a emblemei GRANT. Ilustrațiile extrase din specimene reale, prezentate în secvențe de disecție de la suprafață în profunzime, au transformat acest atlas de anatomie într-un instrument de studiu esențial. Ediția a XIV-a a fost revizuită cu meticulozitate, pentru a înlesni experiența de învățare a structurii și funcțiilor corpului uman.

Structura riguros organizată le permite cititorilor să extragă cu mare ușurință informațiile concise sau aprofundate de care au nevoie. Atlasul conține:

-          Imaginile inițiale recolorate, la un nivel ridicat de vizibilitate a țesuturilor, ceea ce ajută la formarea de construcții 3D pentru fiecare regiune a corpului

-          Diagrame schematice care clarifică toate conceptele anatomice

-          Legende care descriu aplicațiile clinice, oferind indicații prețioase pentru practica medicală

-          Mai mult de 100 de RMN-uri semnificative clinic, imagini CT, scanări cu ultrasunete și desene de orientare

-          Tabele actualizate care ajută la clasificarea mușchilor, a vaselor sangvine și a altor informații anatomice esențiale

Public-țintă: Atlasul de anatomie GRANT se adresează studenților mediciniști, dar și profesioniștilor din domeniul medical pe care îi avantajează acest format practic și ușor de consultat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0479 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.