Grupul meu de terapie Cum mi-au salvat viața un psihoterapeut și niște necunoscuți

Grupul meu de terapie
Cum mi-au salvat viața un psihoterapeut și niște necunoscuți
Preț: 39,95 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-8587-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 336
Format: 135 x 200

DESCRIERE

Grupul meu de terapie

Cum mi-au salvat viața un psihoterapeut și niște necunoscuți

Traducere din limba engleză şi note de Cristina Michaela Tache şi Gabriel Drăghici

Christie Tate este stagiară la o mare firmă de avocatură, cea mai bună studentă din an la facultatea de drept și pare să aibă înainte o viață minunată – și atunci de ce se confruntă cu depresia și cu gînduri de sinucidere? Căutînd vindecarea, ajunge la un psihoterapeut original, care nu permite niciun secret. Tînăra avocată acceptă, fără tragere de inimă, să fie brutal de onestă în prezența a șase oameni complet străini (grupul ei de psihoterapie), experiență în urma căreia regăsește conexiunea umană și pe ea însăși.

„Avem nevoie unul de celălalt în vremurile bune și la greu. Vă rog să citiți această carte cu un grup de prieteni pe care îi prețuiți.” (Reese Witherspoon)

„Sinceritate curajoasă și vulnerabilitate.” (Time)

„Una dintre cele mai surprinzătoare cărți pe care le-am citit vreodată. Vă veți dori să fiți un om mai bun.” (Lisa Taddeo, autoarea cărții Trei femei)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0209 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.