Hai la grădi! Științe. Caiet de lucru. 4-5 ani

PRP: 20,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 19,00 lei
Diferență: 1,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3669-0
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 80
Format: 20 x 285

DESCRIERE

Hai la grădi! Științe. Caiet de lucru. 4-5 ani

CIOCALTEU Ioana Andreea;MACELARU Mihaela;RADU Madalina;RICU Maria;ȘCHEOPU Paula Beatrice

  • Finalitățile educației timpurii vizează o serie de aspecte care se constituie în premise ale competențelor-cheie formate, dezvoltate şi diversificate pe traseul şcolarizării ulterioare:
  •  Dezvoltarea liberă, integrală şi armonioasă a personalității copilului, în funcție de ritmul propriu şi de trebuințele sale, sprijinind formarea autonomă şi creativă a acestuia.
  •  Dezvoltarea capacității de a interacționa cu alți copii, cu adulții şi cu mediul pentru a dobândi cunoştințe, deprinderi, atitudini si conduite noi;
  •  Încurajarea explorărilor, exercițiilor, încercărilor si experimentărilor, ca experiențe autonome de învățare;
  •  Descoperirea, de către fiecare copil, a propriei identități, a autonomiei şi dezvoltarea unei imagini de sine pozitive;
  •  Sprijinirea copilului în achiziționarea de cunoştințe, capacități, deprinderi şi atitudini necesare la intrarea în şcoală şi pe tot parcursul vieții.

Scanând codul QR din interiorul auxiliarului veți putea descărca gratuit fișe de lucru suplimentare și cu activități recuperatorii pentru grupa de vârsta 4-5 ani. Fișele conțin exerciții variate (labirint, colorare, încercuire, asociere etc.), sunt colorate și atractiv ilustrate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0551 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.