Întâlnire cu un călugăr
25,20 lei
28,00 lei (-10%)

Întâlnire cu un călugăr

Întâlnire cu un călugăr
-10%
Preț: 25,20 lei
28,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-288-4
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Întâlnire cu un călugăr

Jayant Mukherjee

 
 
 
 
 
Care este scopul vieţii noastre?
    Care este importanţa lui Swami Vivekananda şi a învăţăturilor sale în lumea grăbită de astăzi?
    Sunt religia şi spiritualitatea unul şi acelaşi lucru?
    Atunci când Deepak şi Dipali ajung în Dehradun pentru a-l întâlni pe Jayant, pe prietenul lor din copilărie, aduc cu ei un călugăr...
    Prezenţa lui imprimă o direcţie neobişnuită, înspre spiritualitate, prin relatări deopotrivă provocatoare şi interesante, redate din perspectiva tradiţiilor indiene. Discuţia devine tot mai profundă, abordând chestiuni precum sensul vieţii, viziunea, munca, organizaţia, liderul ca mentor şi realitatea. Protagoniştii navighează printre curenţii umanismului, ai filosofiei, religiei şi managementului şi încearcă să răspundă la întrebări cu care însuşi Swami Vivekananda s-a luptat.
    Cartea de faţă te invită la o întâlnire profundă cu spiritualitatea şi te învaţă cum să-ţi alegi propria cale spre adevăr. Citind-o, vei obţine un sentiment de optimism şi de încredere în sine ce îţi va infuza toate aspectele vieţii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0368 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.