Intelepciune pentru succes

Intelepciune pentru succes
thumbthumb
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 233

DESCRIERE

Intelepciune pentru succes - Wayne W. Dyer


…in această carte minunată, dr. Wayne W. Dyer vă oferă o mulţime de informaţii care vă vor ajuta să aveţi succes în toate domeniile: personal, profesional şi spiritual.

Folosind gândurile pozitive în viaţa de zi cu zi, veţi observa îmbunătăţiri la dumneavoastră înşivă şi veţi deveni o sursă de inspiraţie pentru cei din jur. Deschideţi la orice pagină... şi absorbiţi aceste sfaturi pentru succes - în fiecare zi!

Înaintaţi plin de încredere pe drumul către propriile visuri pentru a avea viaţa pe care v-aţi închipuit-o.

Asta înseamnă să aveţi succes.

Fragment din carte


Dacă vă vedeţi asa cum v-ar plăcea să fiţi si acţionaţi ca si cum ati fi obţinut deja ceea ce doriţi, veţi stimula acele forte latente care contribuie la transformarea viselor dumneavoastră în realitate.

………………………

Nu vă puteţi aştepta să atrageţi în viaţa dumneavoastră oameni amabili, plini de încredere şi generoşi dacă gândiţi si acţionaţi cu cruzime, şovăială si egoism. Trebuie să manifestaţi aceleaşi trăsături pe care le căutaţi.

………………………

…încetaţi să mai daţi vina pe partener/ă pentru nefericirea dumneavoastră, pe părinţi pentru lipsa dumneavoastră de motivaţie, pe economie pentru statutul dumneavoastră social, pe copilărie pentru fobiile pe care le aveţi şi pe oricine altcineva pe care-l consideraţi vinovat.
Sunteţi rezultatul alegerilor pe care le-aţi făcut în viaţa dumneavoastră.

………………………

Trebuie să vă reamintiţi continuu faptul că sunteţi lucrarea lui Dumnezeu. A simţi că nu sunteţi demn de belşugul lui Dumnezeu este acelaşi lucru cu a vă nega esenţa spirituală.

Limba: romana
Nr. pagini: 233
Dimensiuni: 11X15
An aparitie: 2014

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0198 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.