Istoria Romanilor Bacalaureat 2019. Sinteze si 60 teste, enunturi si rezolvari ( Ed. revizuita )

Istoria Romanilor Bacalaureat 2019. Sinteze si 60 teste, enunturi si rezolvari ( Ed. revizuita )
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 305
Format: A4

DESCRIERE

Istoria Romanilor Bacalaureat 2019. Sinteze si 60 teste, enunturi si rezolvari ( Ed. revizuita )

Culegerea este structurata in trei parti:


1. Sintezele continuturilor
2. Teste recapitulative
3. Teste finale (total 60 de teste)

   

               Lucrarea cuprinde sinteze pentru toate temele din programa de bacalaureat. In elaborarea lor s-a tinut seama de intrebarile/cerintele, din subiectele date la examenul de bacalaureat, incepand din 2008. Parcurgerea acestora da posibilitatea elevului sa gaseasca raspunsuri la cerintele testelor examenului.

Cele 60 de teste cuprind, practic, intreaga problematica a examenului. Sunt elaborate teste pentru fiecare tema, in asa fel incat elevul sa-si poata  verifica cunostintele, dupa ce a repetat  tema respectiva, teste recapitulative pe grupuri de continuturi si teste finale, din tot continutul programei.
   
Testele propuse respecta programa pentru examenul de bacalaureat precum si structura itemilor propusi de Minister. Lucrarea de fata se adreseaza deopotriva elevilor de clasa a XII-a cat si profesorilor, carora  le revine responsabilitatea unei bune pregatiri a propriilor elevi pentru acest examen.

                 Lucrarea a fost aprobata, pentru a fi utilizata in unitatile de invatamant preuniversitar, de Ministerul Educatiei Nationale  prin ORDINUL 3530/04 04 2018.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0228 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.