Istorie. Bacalaureat 2014, sinteze, scheme, teste de evaluare

Istorie. Bacalaureat 2014, sinteze, scheme, teste de evaluare
thumbthumb
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 208

DESCRIERE

Variantele de teste de examen prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2011 - 2013 si care au fost incluse in lucrare, au rolul de a obisnui, pe de o parte, pe elevi cu modelul cerut de Centrul National de Evaluare si Examinare, iar pe de alta parte de a le indica nivelul de exigenta cerut de acest examen.

Sugestiile de rezolvare explica elevilor modul in care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, ajutand, implicit, la invatarea coerenta si logica a materiei de examen.

Suntem de parere ca prezenta culegere de sinteze si teste poate contribui, in mod decisiv, la succesul la proba de istorie, dar nu poate suplini insusirea si intelegerea materiei de studiu de catre fiecare candidat in parte.


Examenul de bacalaureat reprezinta un moment important in parcursul scolar al tinerei generatii. Culegerea de fata cuprinde sinteze pe temele din programa de bacalaureat, disciplina istorie, dar si modele de teste asamblate in mod original.

Sintezele au fost realizate pe baza competentelor specifice si a cerintelor de evaluare generale impuse de Centrul National de Evaluare si Examinare.

Autorii propun modele de subiecte, realizate pe fiecare tema din programa de bacalaureat, ceea ce se constituie ca o noutate in peisajul lucrarilor de acest gen.

Modelele de subiecte pot fi asamblate, in teste de fiecare profesor, la clasa, in functie de nivelul de cunoastere al elevilor si de parcurgerea materiei.

Limba: Romana
Nr.pagini: 208
Dimensiuni: 17x24
An aparitie: 2013

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0967 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.