Istorie si Limba romana. Teste grila pentru admitere Academia de Politie - Daniel Malaelea

Istorie si Limba romana. Teste grila pentru admitere Academia de Politie - Daniel Malaelea
Preț: 68,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 392

DESCRIERE

Istorie si Limba romana. Teste grila pentru admitere Academia de Politie

Daniel Malaelea

Istorie si Limba romana. Teste grila pentru admitere Academia de Politie - Daniel Malaelea

La istorie, pentru fiecare dintre cele 9 teme prevăzute în programa de concurs au fost concepute câte 3 teste, acestea respectând întocmai structura probei de concurs  şi asigurând parcurgerea ritmică a conţinuturilor. Fiecare test cuprinde 10 itemi cu alegere multiplă, 10 itemi de logică istorică şi 10 itemi de ordonare cronologică, fiind însoţit şi de răspunsurile corecte. Pentru a facilita însuşirea elementelor de cronologie, la itemii de ordonare cronologică au fost precizate datele de desfășurare a evenimentelor şi proceselor istorice.

După aprofundarea celor 9 teme din programa de concurs, candidaţii îşi vor putea evalua cunoştinţele, nivelul de pregătire atins şi şansele de reuşită, rezolvând cele 23 de teste finale.

La limba română, lucrarea propune câte 5 teste pentru fiecare dintre cele patru  capitole  existente în programă – fonetică, vocabular, morfologie și sintaxă. Fiecare test cuprinde 30 de grile tematice și este urmat și de baremul de corectare, astfel încât candidații să-și verifice imediat noțiunile învățate pentru a putea reveni asupra exercițiilor, atunci când apar neclarități. Testele sunt întocmite după modelul subiectelor date la concursurile de admitere din ultimii ani.

Cele douăzeci de seturi de grile aplicative pentru fiecare capitol sunt urmate de 20 de teste finale, care să contribuie la consolidarea noțiunilor învățate și să asigure pregătirea temeinică pentru concurs.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0172 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.