Ketofast - combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică

Ketofast - combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8758-56-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 254
Format: 13X20

DESCRIERE

Ketofast - combină puterea postului intermitent cu dieta ketogenică

Joseph Mercola

 
 
 
Există trei beneficii majore de care vă veţi bucura prin KetoFast:
    1. Detoxifierea. Facilitaţi eliminarea toxinelor la care am fost expuşi cu toţii în ultimul secol. Majoritatea acestor toxine sunt solubile în grăsimi şi sunt depozitate în celulele grase. Când treceţi prin perioade în care limitaţi cantitatea de hrană consumată şi aveţi flexibilitate metabolică (respectiv sunteţi capabili să ardeţi grăsimi drept combustibil), veţi începe să ardeţi depozitele de grăsimi viscerale, care sunt încărcate cu toxine, şi să le eliminaţi, astfel încât toxinele să poată fi procesate şi eliminate.
    2. Activarea celulelor stem
Celulele stem sunt celule din care sunt generate toate celelalte celule cu funcţii specializate. Acestea furnizează materia primă pentru a înlocui celulele deteriorate sau bolnave din corp, şi atunci când vă angajaţi în perioade mai lungi de post, stimulaţi producţia lor.
    3. Autofagia. Autofagia înseamnă literalmente „autoconsum"; este procesul natural al corpului de a ' face curăţenie. Autofagia elimină proteinele deteriorate şi părţile celulare deteriorate, cum ar fi mitocondriile. De asemenea, joacă un rol în eliminarea agenţilor patogeni. Autofagia este o strategie metabolică vitală pentru vindecarea şi regenerarea celulară şi este importantă pentru a vă maximiza sănătatea.
    Programul KetoFast oferă organismului suportul nutriţional şi strategiile de care aveţi nevoie pentru a vă asigura că toxinele pe care le eliberaţi în timpul postului alimentar sunt metabolizate în mod corespunzător. Când deveniţi flexibil din punct de vedere metabolic şi puteţi să ardeţi grăsimi drept combustibil, vă veţi angaja într-un proces numit lipoliză, care înseamnă descompunerea grăsimilor. Odată ce grăsimea este eliberată din celule, la fel se petrece şi cu toxinele care au fost dizolvate în grăsime. Acest lucru creează un scenariu metabolic potenţial periculos pentru majoritatea oamenilor, deoarece pur şi simplu nu au nutrienţi pentru a susţine procesul de detoxifiere, care are loc în principal în ficat şi se extinde la cele patru organe de eliminare: colon, piele, rinichi şi plămâni. Furnizarea substanţelor nutritive necesare ficatului şi oferirea unui sprijin specific organelor de eliminare sunt aspecte esenţiale ale „postului ştiinţific". Acest lucru este important în special în lumea toxică din prezent, în care toţi suntem expuşi la o gamă largă de substanţe chimice toxice şi hormoni, care nu existau în generaţiile anterioare.
    Scopul detoxifierii este de a transforma toxinele solubile în grăsimi în materie solubilă în apă, care poate fi în cele din urmă eliminată prin transpiraţie, urină sau scaun. Dacă organismul nu este susţinut în acest proces, toxinele eliberate vor provoca dezastre metabolice în corp şi vor fi probabil reabsorbite, provocându-vă mai multe probleme în viitor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0292 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13