Lectii despre viata de apoi. Cei de dincolo abia asteapta sa ne invete

Lectii despre viata de apoi. Cei de dincolo abia asteapta sa ne invete
Preț: 60,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786306506194
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 288
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Lectii despre viata de apoi. Cei de dincolo abia asteapta sa ne invete

Claire Broad

In aceasta carte inspiratoare, Claire cu sustinerea celor din lumea spiritelor ne arata de ce putem avea incredere in existenta vietii de apoi, cum ne putem vindeca si trezi spiritual prin practica terapeutica a mediumnitatii si, mai presus de atat, ce putem invata de la cei care salasluiesc deja dincolo, pentru a beneficia la maxim de viata de pe Pamant. 

Suntem cu mult mai mult decat experienta noastra in lumea fizica.

In maniera sa spontana, practica, onesta si deschisa, Claire ne impartaseste istorisiri din viata personala argumentate stiintific, pentru a demonstra ca putem avea cu totii incredere in realitatea vietii de dupa moarte si in comunicarea cu spiritele. 
Claire ne arata ca: 

  1. Suntem spirite
  2. Nimeni nu moare singur
  3. Moartea este o iluzie
  4. Nu suntem niciodata singuri
  5. Ne putem ridica mai presus de frica
  6. Iubirea nu moare niciodata
  7. Cereti si vi se va da

Acestea sunt cele sapte lectii fundamentale pe care le putem cu totii invata de la lumea spiritelor, pentru a ne trai viata din plin, ancorati in prezent. 
Claire a transmis primul mesaj de la lumea spiritelor, adresat unei rude a ei, la varsta de patru ani. Ea lucreaza in continuare indivi!dual cu clientii si ofera, de asemenea, demonstratii publice. Pen!tru a afla mai multe, vizitati website-ul: www.clairevoyant.co.uk.

 Claire Broad este cunoscuta ca ,,mediumul onest", care a experimen!tat fenomene de clarvi-ziune inca din copilaria timpurie. Cu varsta, co!municarea cu fiintele dragi de dincolo au deve!nit tot mai frecvente, iar ghizii sai spirituali si-au facut si ei cunoscuta pre!zenta. Acestia i-au trans-mis mesaje calauzitoare, i-au oferit alinare si in!drumare, demonstrandu-i ca viata continua si dupa moarte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Carti Ezoterism / Mistere / Paranormal

Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.