Limba modernă 2 – Franceză – Caiet de lucru clasa a V-a

Limba modernă 2 – Franceză – Caiet de lucru clasa a V-a
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-960-1
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 96
Format: 21 x 26
Categoria: Clasa a 5 a

DESCRIERE

Limba modernă 2 – Franceză – Caiet de lucru clasa a V-a

Claudia Dobre, Diana Ionescu, Gina Belabed

Caietul este un instrument de lucru extrem de util pentru a fi folosit în paralel cu Manualul de Franceză pentru clasa a V-a, atât pentru studiul individual, cât și pentru activitatea la clasă. Exercițiile propuse sunt foarte variate, grupate după domenii de conținut. Exercițiile construite în jurul documentelor audio facilitează familiarizarea elevilor cu pronunția în limba franceză și cu înțelegerea textului oral. Înțelegerea textului scris este încurajată prin ilustrații expresive și aplicații care încurajează aprofundarea noțiunilor de limbă (gramatică).

Caietul conține evaluări formative la finalul unităților, dar și două evaluări de tip DELF, foarte utile pentru inițierea elevilor în privința acestui tip de evaluare standardizată.

Caietul de lucru este în conformitate cu programa școlară în vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0171 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.