LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Caietul elevului. Clasa a VI-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Caietul elevului. Clasa a VI-a - Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches
PRP: 27,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 25,00 lei
Diferență: 2,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060033868
Anul publicării: 2020
Pagini: 166
Categoria: Clasa VI - a

DESCRIERE

LIMBA SI LITERATURA ROMANA. Caietul elevului. Clasa a VI-a

Florentina Samihaian, Sofia Dobra, Monica Halaszi, Anca Davidoiu-Roman, Horia Corches

AVIZAT DE M. E. N. 2018
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3530 din 04. 04. 2018 si se regaseste la pozitia nr. 270 din anexa Ordinului. 
Lucrarea este realizata in conformitate cu Programa scolara pentru disciplina Limba si literatura romana, clasele a V-a - a VIII-a in vigoare, aprobata prin OM Nr. 3393/28. 02. 2017.
 
Inovator din punct de vedere didactic si atractiv prin textele-suport propuse, caietul poate fi utilizat zilnic la clasa, pentru elevii cu ritm sustinut de lucru, dar si acasa, pentru realizarea temelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0216 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.