Limba si literatura romana, Caietul elevului pentru clasa a V-a Adriana Alecu

DESCRIERE

Limba si literatura romana

Caietul elevului pentru clasa a V-a

Adriana Alecu

Caietul de limba si literatura romana pentru clasa a V-a este un produs modern de invatare care ii ajuta pe elevii din era digitala sa-si formeze abilitati de comunicare si sa-si dezvolte scrierea creativa, imaginatia, precum si Inteligenta Emotionala – totul prin intermediul unor exercitii si activitati placute si atractive.

Astfel, cu ajutorul acestui caiet, elevii de clasa a V-a...

    isi dezvolta abilitatile emotionale, dar si capacitatea de a argumenta prin exercitii de tipul "Cum te-ai si simtit daca ai fi fost Danut si ai fi mers sa te impaci cu sora ta? Ai fi procedat la fel sau diferit? Motiveaza-ti raspunsul in 50-60 de cuvinte". Sau "Noteaza patru calitati pe care trebuie sa le aiba un bun ascultator si alte patru calitati ale unui bun vorbitor".
    exerseaza scrierea creativa prin provocari de tipul "scrie un acrostih in care initialele sa formeze cuvantul joaca", "scrie un cvintet cu tema Familia" sau "povesteste, in 80-100 de cuvinte, o situatie hazlie cauzata de scrierea fara diacritice".
    descopera cat de placut este sa invete prin intermediul jocurilor, asa cum sunt jocurile in echipe.
    isi imbogatesc vocabularul prin jocuri si activitati amuzante, desfasurate individual sau in echipe de mai multi colegi.

Sarcinile de invatare sunt construite gradat, iar exercitiile de reflectie asupra textelor literare si nonliterare sunt concepute pentru o invatare diferentiata, oferind posibilitatea elevilor de a alege, dintre sarcinile de lucru propuse, pe aceea care corespunde nivelului de performanta sau tipului de inteligenta.

Caietul este atractiv pentru copii si util pentru profesori prin grafica, prin diversitatea textelor si prin diferentierea sarcinilor didactice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0674 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.