LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ LECTURĂ ȘI SCRIERE, JOC ȘI FANTEZIE clasa a III a

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ LECTURĂ ȘI SCRIERE, JOC ȘI FANTEZIE clasa a III a
Preț: 25,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 120
Format: 20,5X26
Categoria: Clasa III - a

DESCRIERE

LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ LECTURĂ ȘI SCRIERE, JOC ȘI FANTEZIE - clasa a III a

Mirela Mihăescu, Ștefan Pacearcă, Anița Dulman, Crenguța Alexe, Otilia Brebenel

 
 

Caietul Lectură și scriere, joc și fantezie (clasa a III-a) reprezintă o poartă magică care îl trece pe copil în lumea fantastică a cărții, creativității și a vorbirii corecte.

Pentru fiecare text oferit ca suport de lucru, autorii au conceput 3 secțiuni: Atelier de lectură, Atelier de scriere, Joc și fantezie. Acestea îl pun pe copil în situația de a descifra mesajul unui text scris și de a se exprima corect, respectând convențiile de limbă și comunicare în cadrul unei abordări interdisciplinare.

Caietul conține exerciții diverse, care trec de la joc către sarcini cu un grad ridicat de dificultate, marcate corespunzător. Acestea îl pun pe copil în situațiile de a-și exprima reacțiile emoționale și părerile personale, de a scrie mesaje utile pentru situații de viață reală, dar și de a-și exersa creativitatea în cadrul unor antrenamente de scriere creativă.

Vă invităm să descoperiți lumea magică surprinsă în Caietul Lectură și scriere, joc și fantezie dezvăluită prin texte atractive, moderne, ludice și în același timp cu un sâmbure de înțelepciune.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0242 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.26