Lupanarul

Lupanarul
Preț: 59,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-1468-9
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 480
Format: 130 x 200 mm

DESCRIERE

Lupanarul

Elodie Harper

„Un triumf literar.“ – The Times

Amara era odată o fiică mult iubită, până când moartea tatălui ei a aruncat întreaga familie în sărăcie. Acum e sclavă la Sălașul Lupului, rău-famatul lupanar din orașul roman antic Pompeii, condus de un bărbat pe care îl disprețuiește. Perspicace, isteață și inventivă, Amara e silită să-și ascundă talentele. Fiindcă acum singura ei valoare este dorința pe care o poate stârni în bărbați.
Dar sufletul Amarei e departe de a fi frânt. Zi de zi, bate străzile din Pompeii alături de celelalte femei de la Sălașul Lupului, găsind alinare în râsetele și visurile pe care le împărtășesc.
Pentru că străzile din Pompeii sunt pline de oportunități. Acolo, până și sclavei celei mai umile soarta poate să-i surâdă. Amara a învățat că totul în orașul acesta are un preț.
Dar oare cât o va costa propria libertate?
Plasat în anul 74, în Pompeii, Lupanarul este primul volum al unei trilogii care înfățișează viețile unor femei ale căror voci au fost multă vreme trecute sub tăcere.

„Intens, profund și revelator.“ – The Observer

„O poveste fascinantă, bogată în detalii, despre curaj și solidaritatea între femei, pe care
fanii romanului lui Pat Barker, Tăcerea femeilor, o vor adora.“ – Red

„În Lupanarul, Elodie Harper descrie cu empatie și căldură viața plină de greutăți a femeilor
din Pompeii.“ – Woman & Home

„O reușită literară de mare forță, care vorbește despre setea neostoită a unei femei de a-și
obține libertatea.“ – Love Reading

„Nespus de captivant.“ – Independent

Elodie Harper este jurnalistă și scriitoare multipremiată.
Povestirea ei Wild Swimming a câștigat în 2016 concursul de proză scurtă Bazaar of Bad Dreams, jurizat de Stephen King. În prezent, Harper este reporteră la ITV News, iar anterior a lucrat ca producătoare pentru Channel 4 News. Găsiți mai multe despre ea la elodieharper.com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Literatura Straina

Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.