Mantra yoga şi sunetul primordial - David Frawley

Mantra yoga şi sunetul primordial - David Frawley
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3858-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 304
Format: 14X20

DESCRIERE

Mantra yoga şi sunetul primordial - secretele mantrelor-sămânţă (bija mantra)

David Frawley

 

 

Cartea Mantra yoga şi sunetul primordial a dr. David Frawley nu este doar o colecţie de mantre sau o explicaţie a semnificaţiei lor morale; este o interpretare a filosofiei mantrelor şi o [confirmare a] abordării - prin ele - a inteligenţei şi cunoaşterii conţinute în codul sonor sau tiparul vibraţional ce stă la baza Universului însuşi.
    Se crede că toate răspunsurile pe care le căutăm, toate impulsurile vitale şi toate informaţiile de care avem nevoie sunt stocate într-o matrice energetică numită „inteligenţă nelocalizată", care este disponibilă pentru noi toţi în orice moment. Ea este o funcţie a eului superior şi poate fi accesată prin mantra. Pentru aceasta însă trebuie să învăţăm în mod impecabil procedurile adecvate. Perfecţiunea abordării ar trebui să rezulte din orientarea inteligenţei şi a activităţii mentale către un anumit plan [sau] „lume" a conştiinţei. Abordarea şi cunoaşterea perfectă [cu ajutorul] mantrei pun în acord energia corpului şi a minţii cu frecvenţa fundamentală a Universului şi cu o conştiinţă conectată din punct de vedere energetic la o textură mai subtilă, universală.
    Cartea îşi propune să explice în mod exemplar mantrele, clarificând relevanţa şi semnificaţia lor perpetuă. Azi, mantra a încetat să mai existe în sensul [ei] tradiţional. Există [doar] „mantra" cunoaşterii şi înţelepciunii moderne, care generează inovaţiile şi invenţiile. Se pune permanent accentul pe o abordare de tip „mantric" a ştiinţei, tehnologiei, informaţiilor, marketingului, mass-mediei şi fluxurilor de informaţie.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.