Mantre făcătoare de minuni, curs de magie - Vladimir Lermontov

Mantre făcătoare de minuni, curs de magie - Vladimir Lermontov
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-668-248-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 202
Format: 11 x 18 cm

DESCRIERE

Mantre făcătoare de minuni, curs de magie

Vladimir Lermontov

in zilele noastre omul este bolnav de nesinceritate şi a devenit oarecum indecent să fii sincer. Iar acest lucru în mai mare măsură încurcă omul în labirintul cerinţelor şi directivelor străine şi neclare. În timp ce faci exerciţiile trebui numaidecât să fii sincer cu tine însuţi.
 
Este o condiţie obligatorie, neîndeplinirea căreia te va duce spre lipsa unui rezultat. Ţine minte, vei fi faţă în faţă cu sufletul tău. Unde şi cu cine să fii sincer şi deschis, dacă nu cu tine însuţi în momentul libertăţii sufleteşti? Atunci când îţi vei permite ţie să fii tu însuţi, exerciţiul va avea efect.

Da, de acord, nu este un lucru simplu să fii sincer cu tine însuţi. Sinceritatea faţă de alţii poate să demonstreze o oarecare pseudo-sinceritate. Comunicând cu sufletul trebuie să manifeşti o sinceritate veritabilă, fără limite, căci sufletul nu acceptă limitări. El nu le percepe. Apropie-te de sufletul tău liber şi sincer, porneşte mecanismul eliberării, altfel toate strădaniile tale vor fi inutile.

Nu este simplu. Căci să te conştientizezi pe tine înseamnă să înţelegi ce se întâmplă cu tine într-adevăr. Nimeni nu îţi promite că ceea ce va vei găsi va fi extraordinar, dar asta nici nu este scopul. Scopul este să înţelegi adevărata stare a lucrurilor şi să lucrezi asupra îmbunătăţirii acestora. Deschiderea ta faţă de tine însuţi este o faptă importantă. Care îi va fi cauza? Poate curajul şi bunătatea sau poate disperarea?...
 
.........
 
... medicina modernă, cu siguranţa nu este o mistificare, dar majoritatea medicilor încearcă să înlăture consecinţele bolii şi nu cauzele acesteia. De ce răceşte omul? Fiindcă imunitatea este scăzută, dar de ce acesta a ajuns slăbit?
 
Aici vine unicul şi cel mai firesc răspuns: omul este stingherit, nu este liber, mintea şi sufletul său se contrazic. Puterile părăsesc o astfel de persoană, căci energia cosmică nu hrăneşte organismul său.

De câte ori lipsa de libertate şi discordanţa dintre minte şi suflet au dus la îmbolnăviri grave! Există o metodă minunată din psihoterapie - încearcă să fixezi lucrul la care te gândeşti. Atrage mare atenţie asupra gândurilor care Te aveai în cap atunci când nu te simţeai bine. Astfel de foarte multe ori se poate stabili care sunt trăirile pe care se bazează boala...
 
CUPRINS:
 

Aprecieri... 5
De la autor... 7

„Instrucţiuni pentru cei deştepţi"... 11
Dezmorţirea sau Motivul de trezire... 15
Bază pentru turişti... 19
Exerciţiile împărăteşti - încoronarea... 21
Sufletul - stăpân, mintea - ajutor... 39
Energia pune în mişcare, spiritul naşte... 49
Nu face pe deşteptul, acţionează!... 53
Cu ce să începi?... 56
Renaşterea... 61
Renaşterea: trei fluxuri... 65
La trei paşi de fericire. Practica... 69
La ce este bun negativismul?... 71
Sănătatea. De unde o putem lua?... 97
Înainte, spre pozitiv!... 164

Încheiere... 198

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0225 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.