Manual arte vizuale si abilitati practice clasa a IV a - Gheorghe Roset, Emilia Roset

Manual arte vizuale si abilitati practice clasa a IV a - Gheorghe Roset, Emilia Roset
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-922-9
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 88
Categoria: Clasa a 4 a

DESCRIERE

Manual arte vizuale si abilitati practice clasa a IV a

Gheorghe Roset, Emilia Roset

Manualul este structurat în opt unităţi de învăţare (noţiuni generale privind elementele de limbaj plastic şi culorile, diferite tehnici de lucru, efecte şi tipuri de compoziţii), nouă proiecte, precum și o recapitulare și o evaluare finală. Fiecare unitate de învățare include o secvență recapitulativă și de evaluare.

Manualul are la bază un demers pedagogic structurat, coerent şi progresiv, bazat pe lectură/ observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare și evaluare. Corespunde cerinţelor programei şcolare în vigoare atât în privinţa conţinuturilor, cât şi sub aspectul formării competenţelor generale şi specifice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0262 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13