Manual de Reiki I

Manual de Reiki I
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8953-71-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 94
Format: 20x10
Categoria: Reiki

DESCRIERE

Manual de Reiki I

Nita Mocanu

 
 
 Acest Manual de Reiki este o lucrare completă, total practică, incluzând întregul conţinut al cursului de gradul I Reiki Usui.
    Începători sau avansaţi, veţi găsi multe informaţii despre adevărata istorie Reiki, practica pe voi înşivă şi pe alţii, atitudinea şi spiritul Reiki, cele Cinci Idealuri, etc.
    Reiki este un fenomen energetic care nu a fost încă pe deplin explicat de către oamenii de ştiinţă - dar va veni şi asta curând! în aşteptarea unor explicaţii satisfăcătoare din punct de vedere intelectual şi ştiinţific, Reiki este o practică realistă şi lucidă cu scopul 
de a aduce armonie şi bunăstare în viata de zi cu zi, în acestă viaţă, aici si acum.
    Citind acest manual veţi înţelege că convingerile şi credinţele personale nu influenţeză cu nimic practica Reiki. Veţi înţelege, de asemenea, că pentru a practica Reiki nu este nevoie sa crezi în ceva sau în cineva.
    Evident, simpla lectură a acestei cărţi nu este suficientă. Pentru a practica Reiki este nevoie să primiţi iniţierile directe (nu la distanţă) din partea unei persoane calificate, de la un maestru Reiki. Şi practicând cât mai des posib veţi descoperi uşor minunatele beneficii ale Reiki.
    Utilizat deja de foarte mulţi Maeştri Reiki în cursurile lor, acest manual a devenit lucrarea de referinţă şi best-seller nr. 1 în Franţa, printre toate cărţile de Reiki existente.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0546 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13