Manual Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a

Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-994-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 144
Format: 26 x 20.5
Categoria: Clasa a 2-a

DESCRIERE

Manual Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a

Autor: Mirela Ilie, Emilia Micloi, Marilena Nedelcu, Nicoleta Trăistaru

Manualul de Matematică și explorarea mediului: clasa a II-a este realizat în conformitate cu Programa școlară aprobată prin Ordinul ministrului educației naționale nr. 3418/19.03.2013 și propune un demers pedagogic structurat, ce pornește de la competențele enunțate în programă, accentuând astfel scopul pentru care se învață și dimensiunea acțională în formarea personalității elevului.

Manualul conține 11 unități, dintre care două sunt unități recapitulative (recapitulare inițială și recapitulare finală), iar restul reprezintă unități de învățare.

Fiecare lecție este delimitată în subsecvențe care propun un demers de învățare coerent, logic și gradat (Amintește-ți! – Observă! – Descoperă! – Învață! – Exersează!), care ține cont de domeniile de conținut specifice disciplinei: Numere, Figuri și corpuri geometrice, Măsurări, Date, Științele vieții, Științele Pământului, Științe fizice.

Metodelor tradiționale de evaluare sunt însoțite de unele alternative, precum portofoliul, proiectul, investigația, fișele de observare sistematică a comportamentului elevilor și autoevaluarea.

Manualul digital reproduce întregul conținut din versiunea tipărită, oferind elevilor posibilitatea de a interacționa cu diverse elemente de conținut.

Manualul se numără printre câștigătoarele licitației organizate de Ministerul Educației cu nota 98,20.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0578 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.