MANUALUL BICICLETEI. Utilizare.Intretinere.Reparatii

MANUALUL BICICLETEI. Utilizare.Intretinere.Reparatii
-10%
ISBN: 978-606-649-097-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 200
Format: 20X26
Categoria: Hobby
Preț: 40,50 lei
45,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

MANUALUL BICICLETEI. Utilizare.Intretinere.Reparatii

James Witts, Mark Storey

 

Manualul bicicletei reprezinta un nepretuit ghid pas-cu-pas asupra tuturor aspectelor bicicletei, in aceasta noua editie. 

Cel mai bine vandut Manual al bicicletelor contine pretioase indrumari pas-cu-pas cu privire la toate aspectele ingrijirii bicicletei iar aceasta noua editie a fost revizuita in amanunt si actualizata astfel incat sa cuprinda progresele de ultima ora. Continand peste 1000 de fotografii color, acest manual este lidenul necontestat de pe piata in privinta intretinerii bicicletelor si un indrumator esential pentru orice biciclist.
Avand Manualul bicicletei si putina indemanare, toti biciclistii pot fi increzatori ca vor reusi sa se ocupe de intretinerea regulata, reparatiile necesare si chiar reviziile generale ale bicicletelor lor.
 
Bestsellerul Manualul bicicletei reprezinta un nepretuit ghid pas-cu-pas asupra tuturor aspectelor ingrijirii bicicletei.Continand peste 1000 de fotografii color, acest manual este liderul necontestat de pe piata in privinta intretinerii bicicletelor si un indrumator esential pentru orice biciclist Cartea acopera domeniul bicicletelor de munte, de sosea si de naveta si contine operatiuni clasificate dupa dificultatea lor, durata de executie plus sculele de care aveti nevoie.
 
Nou in editia a saptea: 
• Sfaturi amanuntite despre cum sa alegeti bicicleta care vi se potriveste, de la biciclete de anduranta la biciclete de munte pentru coborari si chiar biciclete de triatlon.
• Indrumari esentiale cu privire la modul in care se demonteaza si se inlocuiesc cauciucurile fara camera (tubeless)
• Cum se inlocuieste din ce in ce mai popularul butuc pedalier PF30
• Biciclete electrice, grupuri electronice si furci cu suspensie pneumatica
• Asigurati-va ca bicicleta dumneavoastra functioneaza la parametrii optimi citind capitolul despre verificarile dinaintea oricarui drum si cele lunare
• Cum se realizeaza traseul cablurilor de frana si viteza
• Capitol detaliat despre imbracamintea si accesoriile specifice ciclismului
• Ce sa cautati pentru transportul bicicletei, cu specificatii actualizate — dimensiuni de cauciucuri, momente de strangere, plus standardele pentru butuci pedalieri si headset-uri.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Hobby

Created in 0.0315 sec