Matematică. Bacalaureat 2019. M_ştiinţele-naturii, M_tehnologic

Matematică. Bacalaureat 2019. M_ştiinţele-naturii, M_tehnologic
Preț: 28,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2793-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 272
Format: 165 x 235 mm

DESCRIERE

Matematică. Bacalaureat 2019. M_ştiinţele-naturii, M_tehnologic

MONEA Mihai;MONEA Steluta;SERDEAN Ioan;ZANOSCHI Adrian

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018

Bacalaureat 2019. Matematică M_ştiinţele naturii; M_tehnologic este GHIDUL COMPLET pentru pregătirea examenului de bacalaureat.

Lucrarea conţine:

  • Teme recapitulative ce includ noţiuni teoretice şi probleme de antrenament pe trei niveluri (iniţiere, consolidare şi evaluare) şi care acoperă toată programa pentru bacalaureat. Problemele sunt însoţite doar de răspunsuri (cele de iniţiere) sau de soluţii detaliate (cele de consolidare).
  • 40 de teste (dintre care 10 fără soluţii) după modelul M.E.N.

Lucrarea poate fi folosită în învăţarea curentă, permiţându-le elevilor să se pregătească în condiţii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util şi în vederea recapitulării materiei la finalul unui semestru sau la sfârşitul anului şcolar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0215 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.