Matematica. Manual clasa a 6-a - Maria-Daniela Stoica

Matematica. Manual clasa a 6-a - Maria-Daniela Stoica
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065909953
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 224
Categoria: Clasa a 6 a

DESCRIERE

Matematica. Manual clasa a 6-a

Maria-Daniela Stoica, Titi Hanghiuc

 

 

Manualul de Matematica pentru clasa a VI-a este realizat in conformitate cu Programa scolara aprobata prin OM nr. 3393 / 28. 02. 2017.

Manualul este structurat in 6 unitati de invatare, Unitatea 1 – Multimi. Multimea numerelor naturale, Unitatea 2 – Rapoarte, proportii, Unitatea 3 – Multimea numerelor intregi, Unitatea 4 – Multimea numerelor rationale, Unitatea 5 – Notiuni geometrice fundamentale, Unitatea 6 – Triunghiul.

Acestea respecta integral domeniile de continut ale programei scolare, fiecare unitate incluzand cate o secventa recapitulativa si o evaluare.

Construit in baza noilor repere pe care se structureaza curriculumul scolar aplicat in prezent in invatamantul gimnazial, manualul de Matematica pentru clasa a VI-a are la baza un demers pedagogic structurat, coerent si progresiv, bazat pe observare, descoperire, organizare, interiorizare, sistematizare si evaluare.

Manualul se numara printre castigatoarele licitatiei organizate de Ministerul Educatiei cu nota 97, 60.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0203 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.