Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I

Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I
Preț: 29,50 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-3971-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 128
Format: 20.5 x 26
Categoria: Clasa I - a

DESCRIERE

Matematică și explorarea mediului. Caiet de lucru pentru clasa I

Autor: Adriana Briceag, Daniela Berechet, Iuliana Filfanescu, Ofelia Boerescu, Mihaela Ivascu, Constantin Filfanescu

Auxiliarul didactic Matematică și explorarea mediului – caiet de lucru pentru clasa I este elaborat în conformitate cu Programa școlară pentru disciplina Matematică și explorarea mediului, aprobată prin O.M.E.N. nr. 3418/19.03.2013, și reprezintă un material complementar manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I.

Auxiliarul abordează o relaționare perfectă cu manualul, exercițiile aplicative sunt explicite, exprimate prin termeni accesibili micului școlar, graduale ca dificultate. Conținutul lucrării se evidențiază prin eficiență, susținând ritmic și gradual formarea competențelor specifice corespunzătoare clasei I. Elaborarea itemilor, dar și alternarea activităților de învățare-exersare cu cele de joc conferă varietate și atractivitateDesignul caietului de lucru este captivant, pentru a susține activitățile de învățare și exersare prin suport vizual color, adecvat particularităților de vârstă și psihopedagogice ale elevilor.

 Conținutul integrat al caietului de lucru permite ca acesta să fie folosit atât ca o completare firească și binevenită a manualului de Matematică și explorarea mediului pentru clasa I, cât și independent, pentru activitatea suplimentară a elevilor, în vederea consolidării competențelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0221 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.