MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI. SET Caiete de lucru. Clasa I

thumb
Preț: 12,99 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 96
Categoria: Clasa a 1-a

DESCRIERE

MATEMATICĂ ŞI EXPLORAREA MEDIULUI. SET Caiete de lucru. Clasa I

Iliana Dumitrescu, Nicoleta Ciobanu, Alina Carmen Birta

 

Caietul de lucru se adresează elevilor din clasa I şi contribuie la exersarea si consolidarea cunostinţelor dobandite la disciplina Matematică şi explorarea mediului.

  • Caietul face parte din seria JUNIOR STAR și răspunde cerințelor programei școlare aprobate prin OMEN nr. 3418, din 19.03.2013.
  • Caietul este structurat în două părţi, aferente celor două semestre.
  • Activitățile propuse în caiet sunt deosebit de atractive și sunt adaptate particularităților de vârstă ale elevilor de clasa I.

 

Cadrele didactice care opteaza pentru oricare dintre cele 5 Manuale digitale CD PRESS castigatoare pe locul I in cadrul licitatiei MEN [ Comunicare in limba romana * clasa I (oferta A);  Comunicare in limba romana* clasa I (oferta B); Comunicare in limba romana * clasa a II-a; Matematica si Explorarea Mediului * clasa I; Matematica si Explorarea Mediului * clasa a II-a)]  și pentru Caietele de lucru CD PRESS primesc gratuit, prin e-mail, Ghidul cadrului didactic.  In prezent aveți  la dispoziție, gratuit, planificări calendaristice integrale și modele de proiectări ale unităților de învățare pe care le parcurgeti in aceasta perioada (saptamanile S3-S8)!

Limba: romana

Nr.pagini: 96

Dimensiuni: 21X28

An aparitie: 2015

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0532 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.