Meditatia pentru incepatori - Stephanie Clement

PRP: 38,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 32,30 lei
Diferență: 5,70 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-611-0
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Meditaţia pentru începători

tehnici pentru conştientizare, mindfulness şi relaxare

Stephanie Clement

 

 

Este mai simplu să spui ce nu este meditaţia. Meditaţia nu înseamnă să te relaxezi pe fotoliu şi să te uiţi la meciuri de fotbal difuzate duminica. Nu înseamnă să fii hipnotizat de liniuţele de pe asfalt în timp ce conduci. Nu înseamnă nici să stai jos şi să te holbezi pe fereastră, în loc să-ţi vezi de treabă.
    Procesul meditaţiei, aşa cum este el abordat în această carte, vizează concentrarea atenţiei, nu a gândurilor. în unele sisteme nu are în vedere nici măcar concentrarea atenţiei, ci relaxarea minţii şi a trupului. Deoarece sunt numeroase modalităţi de a medita şi multe scopuri eventuale ale meditaţiei, nu există o unică definiţie care să surprindă toate posibilităţile.
    Meditaţia este o cale sigură şi limpede de a explora atât mişcările interioare ale minţii, cât şi manifestările exterioare ale realităţii transcendente. Pe această cărare îţi întâlneşti personalitatea şi te împrieteneşti cu toate faţetele sale - bune, rele sau oricum sunt ele. Intri în contact şi cu natura vastă a Universului, în modalităţi profund reconfortante şi vindecătoare. Exersezi răbdarea cu tine şi cu ceilalţi, în cele din urmă, experienţa contemplativă îţi oferă un tip de cunoaştere imposibil de obţinut în vreun alt mod.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0536 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.