Mesaje de la Maeștrii Ascensionați vol.III

Mesaje de la Maeștrii Ascensionați vol.III
thumbthumb
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93470-3-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 204
Format: 13X20

DESCRIERE

Mesaje de la Maeștrii Ascensionați: O misiune imporantă: Romania, vol.III

Maria Cristina Stroiny

 

 

„Mesaje De La Maeștrii Ascensionați - O Misiune Importantă: România” de Maria Cristina Stroiny este o carte de avangardă spirituală despre regăsirea lui Dumnezeu, despre lucrul cu noua energie și transformările epocii pe care o parcurgem. Cele patru volume ale cărții constituie o incursiune în domeniul evoluției spirituale și a legăturilor dintre lumea vizibilă și cea invizibilă.

Autoarea abordează aceste teme pornind de la experiențe reale, petrecute împreună cu cei ce formează Grupul Agni, un grup de lucru constituit din persoane pe care le îndrumă la nivel spiritual. Volumele cuprind mesaje ale Maeștrilor Ascensionați transmise prin channeling și aduc informații menite să fie de ajutor în nemumăratele probleme ale vieții de zi cu zi. Capitolul intitulat „O Misiune Importantă România”, regăsit in toate cele patru volume, conține detalii despre lucrările Grupului Agni realizate sub îndrumarea Maeștrilor Luminii în anumite zone energetice din țară, cum ar fi: Sfinx, Piatra Arsă, Munții Retezat, Munții Apuseni, Munții Poiana Ruscă, Putna, Șinca Veche, Munții Piatra Craiului, Oituz, Sucidava, Valea Cernei, Năvodari, Mangalia, Rarău, Pădurea Hoia Baciu și multe altele. Începând cu volumul al II-lea, o parte din membrii Grupului Agni își împărtășesc experiențele de viață în capitolul intitulat „Mărturisiri”.

Entitățile luminoase ce transmit mesaje prin intermediul autoarei, se prezintă a fi locuitori ai Pleiadelor și ai altor stele precum: Sirius, Orion, Antares, Altair, Lira Vega, Constelația Peștilor și Aldebaran. Această colecție de patru volume reprezintă o cheie spre înțelegerea mai profundă a naturii umane, a locului pe care omul îl ocupă în Univers, a lumilor superioare și a interacțiunii lor cu omenirea. Omul nu poate schimba nimic din afara lui, atât timp cât nu s-a schimbat pe sine. El este singurul responsabil pentru schimbarea personală și cea socială.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0187 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.