Milioanele arlechinului - Bohumil Hrabal

Milioanele arlechinului - Bohumil Hrabal
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067106251
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 115 x 185 mm

DESCRIERE

Milioanele arlechinului

Bohumil Hrabal

Fantomele tinereții sunt cele mai dureroase pentru un bătrân, care nu mai e capabil decât să aștepte ora mesei, să-și încălzească oasele la soare și să-și târșâie picioarele pe o alee la capătul căreia poate pleca mai departe, dar, resemnat și obosit, nu face decât stânga-mprejur. Așa se întâmplă și cu bătrânii lui Hrabal din Milioanele arlechinului, se întorc din drum de fiecare dată când se lovesc de pereții vieții de zi cu zi care, imperturbabilă, merge mai departe dincolo de domeniul castelului unde trăiesc, devenit o casă a pensionarilor. Dar încotro să se mai ducă? Odată ieșiți la pensie, simt că și-au pierdut locul în lume.

 

„Melodia – Milioanele arlechinului – dă suflu acestei cărți, este un soundtrack trist al unui roman nostalgic și vivace.“ The Minneapolis Star Tribune

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0668 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
7.4.13