Minciună şi manipulare

Minciună şi manipulare
Preț: 24,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0291-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 208
Format: 13X20

DESCRIERE

Minciună şi manipulare

Yves Alexandre Thalmann

 
 
 
... mincinoşii se trădează prin gestică şi prin atitudini. Cel care dispune de chei pentru interpretarea limbajului nonverbal ar fi astfel capabil să decodeze în mod eficient minciunile.
 
O metodă simplă, accesibilă tuturor şi care conferă un avantaj net asupra celorlalţi; o metodă lăudată cu sprijinul important al mărturiilor asupra elucidării minciunilor, ale căror consecinţe ar fi fost foarte grave; o metodă ce se pretinde serioasă şi care invocă ştiinţa pentru a-şi fundamenta credibilitatea şi respectabilitatea... Ne dorim aşa de mult să credem în ea!
 
Reţetele dietelor miraculoase şi metodele de detectare a minciunii bazate pe decriptarea limbajului nonverbal sunt de obicei cel mai bine vândute în librării. Dorinţa noastră de a crede în ele le aduce un succes mereu reînnoit. Din nefericire, realitatea este mult mai prozaică: dietele fără efort şi fără nicio abţinere nu dau niciodată rezultate durabile, după cum nici comunicarea nonverbală nu este un indiciu fiabil pentru a detecta cu siguranţă minciunile. Dar cărţile care distrug un mit nu prea au succes, în general.
 
Lucrarea pe care o aveţi în mână se pregăteşte să maltrateze unele dintre credinţele pe care le aveţi despre minciună. Bazându-se pe lucrări ştiinţifice ale căror referinţe sunt în întregime verificabile, ea va pune în evidenţă slăbiciunea metodelor bazate pe decodarea limbajului nonverbal, înainte de a propune tehnici mult mai eficiente.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0201 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.