Minți primejdioase

Minți primejdioase
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-719-301-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 536
Format: 13X20
Categoria: Carti aventura

DESCRIERE

Minți primejdioase

Alexandra Bracken

 
 
 
 
Acum într-o ecranizare de excepție de la Twentieth Century Fox

Primul volum din seria bestseller New York Times


În ziua când a împlinit zece ani, Ruby s-a trezit simțind că înăuntrul ei s-a schimbat ceva. Ceva atât de îngrijorător, încât părinții ei au închis-o în garaj și au chemat poliția. Ceva din pricina căruia a fost trimisă la Thurmond, o „tabără de reabilitare“ guvernamentală, cu condiții foarte aspre. Deși a supraviețuit bolii misterioase care a omorât aproape toți copiii din America, Ruby și ceilalți supraviețuitori au descoperit ceva și mai rău: că au puteri înfricoșătoare pe care nu le pot controla. 
Acum, la șaisprezece ani, Ruby se numără printre cei periculoși. 
Când iese la iveală adevărul despre capacitățile ei — adevăr pe care l-a ascuns de toată lumea, până și de autoritățile taberei —, Ruby abia reușește să scape cu viață din Thurmond și se alătură unui grup de fugari care au scăpat și ei din tabără: Zu, o fată bântuită de trecutul ei, Chubs, un geniu taciturn, și Liam, liderul lor neînfricat, care se îndrăgostește de Ruby. Dar, în drum spre ultimul refugiu pentru tinerii ca ei, Ruby trebuie să ia o decizie extrem de dificilă, care poate însemna renunțarea la singura ei șansă de a duce o viață normală.

“Bracken a creat o Americă distopică, plasată într-un viitor nu prea îndepărtat, în care copiii sunt vânați și temuți, iar pericolele îi pândesc chiar și pe culoarele unui magazin Wal Mart abandonat. Ruby este o eroină puternică, ce trezește instinctiv empatia cititorilor, făcându-i să aștepte cu nerăbdare următorul roman din serie.” - Publishers Weekly

Alexandra Bracken este o autoare americană prezentă pe listele de bestseller New York Times. Născută în Arizona, a moștenit darul imaginației și al lumilor distopice de la tatăl său, mare fan Star Wars. A studiat istoria şi literatura engleză la College of William & Mary din Virginia, apoi a lucrat timp de șase ani în domeniul editorial. După ce a decis să se dedice integral scrisului s-a întors în Arizona, unde locuiește într-o casă plină de cărţi. Romanele sale sunt traduse în peste 15 limbi. 
O găsiţi online la www.alexandrabracken.com şi pe Twitter la @alexbracken. 

Minți primejdioase este primul volum al seriei cu același nume. La Editura Trei au mai apărut Niciodată înduplecate și După asfințit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0349 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.